My Blog

Prijslijst

Service

Prijslijst

Service

Select iPhone Model:

Showing the single result

iPhone scherm reparatie en batterij vervangen

ALLEEN HET BESTE VOOR JE IPHONE

Heb jij ook behoefte aan een iPhone scherm reparatie of wil je je iPhone batterij vervangen? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een specialist op het gebied van telefoonreparaties en wij kunnen je dan ook verzekeren dat wij in staat zijn om jouw telefoon te repareren. Een iPhone reparatie duurt bij ons niet langer dan 20 minuten en dus sta je zo weer buiten met een telefoon die naar behoren werkt. Kom langs bij één van onze filialen of stuur je telefoon gemakkelijk naar ons op. Hieronder zie je een overzicht van de iPhone reparaties die wij voor je uit kunnen voeren.

iPhone scherm reparatie

Een iPhone scherm reparatie biedt uitkomst op het moment dat het scherm van je telefoon defect is. Schade aan het scherm kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. De meest voorkomende schades die wij zien zijn valschade en waterschade, maar ook drukschade zien we regelmatig voorbijkomen. Inmiddels hebben we bij GSM Reparatie Centrum vrijwel ieder soort defect gezien en wij weten dan ook precies hoe wij de reparatie van jouw iPhone (vanaf 2009) aan moeten aanpakken.

Op het moment dat het scherm van jouw iPhone defect is heb je verschillende mogelijkheden. Je kan er namelijk voor kiezen om met een barst in het scherm rond te blijven lopen, maar wanneer je hiervoor kiest dien je er wel rekening mee te houden dat de barst groter kan worden. Het gevolg hiervan is dat je iPhone mogelijk onbruikbaar wordt. De aanschaf van een nieuwe telefoon is een behoorlijke investering en dit is natuurlijk erg zonde wanneer je weet dat je dit had kunnen voorkomen door een iPhone scherm reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum.

Op het moment dat je toch voor ons kiest om jouw iPhone scherm reparatie te laten uitvoeren is het mogelijk om langs te komen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Daarnaast is het ook mogelijk om je telefoon naar ons op te sturen. Zodra wij je iPhone hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de iPhone scherm reparatie en kan je je telefoon binnen maximaal 48 uur weer in huis verwachten. Indien je langskomt bij één van onze vestigingen voeren wij een iPhone scherm reparatie binnen 20 minuten voor je uit.

iPhone batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone aan vervanging toe? Ook dan kan je terecht bij de specialisten van GSM Reparatie Centrum. Een defecte batterij kan je opmerken doordat je telefoon een stuk minder lang meegaat of wanneer hij plotseling uitvalt. Bij iPhones die op de nieuwste iOS draaien is het tevens mogelijk om de ‘batterijconditie’ van de batterij te zien. Zie je dat de batterijconditie van je iPhone minder dan 80 procent is? Dan wordt het volgens Apple tijd om je iPhone batterij te vervangen. Het is bekend dat iPhones bij een batterijconditie van minder dan 75% de processorsnelheid automatisch verlagen. Hierdoor is de iPhone in staat om langer te functioneren, maar dit gaat wel ten koste van de prestaties van je telefoon. Je zal dan ook merken dat je iPhone langzamer wordt. Het liefst wil je natuurlijk een iPhone die werkt naar behoren en in dat geval raden we je dan ook zeker aan om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een iPhone batterij vervangen reparatie. Een iPhone batterij vervangen duurt in ons geval maximaal 20 minuten.

Onze werkwijze op locatie

Wanneer je langskomt bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout vertel je het defect van je iPhone aan één van onze medewerkers. Vervolgens wordt er besproken welk onderdeel er vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zodra je hiermee akkoord gaat krijg je van ons een reparatiebon mee. Op deze bon staat alle belangrijke informatie met betrekking tot jouw iPhone batterij vervangen of iPhone scherm reparatie. Zonder deze bon is het niet mogelijk om je telefoon op te halen dus bewaar de bon goed.

Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met de iPhone scherm reparatie of iPhone batterij vervangen. Indien je een toegangscode hebt op je telefoon ontvangen wij deze graag, want anders kunnen wij de telefoon na de reparatie niet testen. In de meeste gevallen kan je je telefoon na 20 minuten weer ophalen. Na het afrekenen van de reparatie ontvangt je een reparatie-bon met alle belangrijke informatie, zoals je naam, de reparatie, de kosten en de betaalwijze. Bewaar deze bon goed, omdat wij je anders geen garantie kunnen geven op de iPhone scherm reparatie of iPhone batterij vervangen.

Indien je je iPhone naar ons op wilt sturen hanteren wij een andere werkwijze. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je meer weten over een iPhone scherm reparatie of over de iPhone batterij vervangen? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij zijn dagelijks van 10:00 tot 18:00 zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel naar +31 85 06 06 476 of mail naar info@gsmreparatiecentrum.nl. Voor een iPhone scherm reparatie of iPhone batterij vervangen ben je bij ons aan het juiste adres.