My Blog

Prijslijst

Service

Prijslijst

Service

Battery Repair

Kies de gewenste kwaliteit om een afspraak te maken

Duration : 30 minuten

iPhone 14 Pro

Battery Repair

Kies de gewenste kwaliteit om een afspraak te maken

iPhone 14 Pro

red

99

Reparatietijd
ca. 20 minuten

iPhone 14 Pro

green

99

Reparatietijd
ca. 4 uur

iPhone 14 Pro

red

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1

75

Reparatietijd
ca. 15 Minutes

iPhone 14 Pro

green

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 2

75

Reparatietijd
ca. 20 Minutes

Description

iPhone scherm reparatie en batterij vervangen

ALLEEN HET BESTE VOOR JE IPHONE

Heb jij ook behoefte aan een iPhone scherm reparatie of wil je je iPhone batterij vervangen? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een specialist op het gebied van telefoonreparaties en wij kunnen je dan ook verzekeren dat wij in staat zijn om jouw telefoon te repareren. Een iPhone reparatie duurt bij ons niet langer dan 20 minuten en dus sta je zo weer buiten met een telefoon die naar behoren werkt. Kom langs bij één van onze filialen of stuur je telefoon gemakkelijk naar ons op. Hieronder zie je een overzicht van de iPhone reparaties die wij voor je uit kunnen voeren.

iPhone scherm reparatie

Een iPhone scherm reparatie biedt uitkomst op het moment dat het scherm van je telefoon defect is. Schade aan het scherm kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. De meest voorkomende schades die wij zien zijn valschade en waterschade, maar ook drukschade zien we regelmatig voorbijkomen. Inmiddels hebben we bij GSM Reparatie Centrum vrijwel ieder soort defect gezien en wij weten dan ook precies hoe wij de reparatie van jouw iPhone (vanaf 2009) aan moeten aanpakken.

Op het moment dat het scherm van jouw iPhone defect is heb je verschillende mogelijkheden. Je kan er namelijk voor kiezen om met een barst in het scherm rond te blijven lopen, maar wanneer je hiervoor kiest dien je er wel rekening mee te houden dat de barst groter kan worden. Het gevolg hiervan is dat je iPhone mogelijk onbruikbaar wordt. De aanschaf van een nieuwe telefoon is een behoorlijke investering en dit is natuurlijk erg zonde wanneer je weet dat je dit had kunnen voorkomen door een iPhone scherm reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum.

Op het moment dat je toch voor ons kiest om jouw iPhone scherm reparatie te laten uitvoeren is het mogelijk om langs te komen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Daarnaast is het ook mogelijk om je telefoon naar ons op te sturen. Zodra wij je iPhone hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de iPhone scherm reparatie en kan je je telefoon binnen maximaal 48 uur weer in huis verwachten. Indien je langskomt bij één van onze vestigingen voeren wij een iPhone scherm reparatie binnen 20 minuten voor je uit.

Additional information

Quality

Kopie – incell, Kopie – OLED