• info@codebeveiliging
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week

Code Beveiliging specialist in Zorgbeveiliging

Zoekt u naar manieren om uw zorgorganisatie nog beter en efficiënter in te richten? Besteed voor de hoogst haalbare kwaliteit uw zorgbeveiliging uit. Code Beveiliging staat in de startblokken om u optimaal van dienst te kunnen zijn, door dé zorgbeveiliger op maat aan te leveren. Met een 24-uurs dienstverlening en in geval van spoed binnen uur op de afgesproken locatie te staan, maken wij het verschil.

Uw Zorgbeveiligingsteam
Uw Zorgbeveiligingsteam

Meer dan 25 jaar ervaring in de Zorgbeveiliging!

De medewerkers en de beveiligers van zorginstellingen worden regelmatig geconfronteerd met emoties van anderen. Dit geldt ook voor het gedrag dat voortkomt uit medicijn- of drugsgebruik. Dit betekent dat de zorgbeveiligers over de juiste communicatieve vaardigheden moeten beschikken.Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn er ook specifieke eisen en taken voor onze zorgbeveiligers:

  • In bezit zijn van BHV, inclusief (Eerste Levensreddende Handelingen)
  • Affiniteit met patiënten binnen zorginstellingen
  • Staat open voor problemen in de zorg
  • Ondersteunen bij verkeersbegeleiding
  • Toegangsbeheersing
  • Doorverwijzing van familie en eventueel pers
  • Bijstaan en service bieden aan bezoekers en patiënten
  • Gastvrije uitstraling hebben

Waarom professionele zorgbeveiliging eerder noodzaak dan een keuze is

Voor wie de beste kwaliteit zorg wil kunnen blijven bieden, is het belangrijk zélf zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Het in goede banen leiden van de veiligheid van uw personeel en cliënten kan bijvoorbeeld voor flink wat hoofdbrekens zorgen, naast de nodige tijd en energie. Uw medewerkers kampen hoogstwaarschijnlijk al met een flinke werkdruk, door een toenemende vraag en/of ziekteverzuim.

Door zorgbeveiliging in te zetten, kan iedereen zich blijven richten op z’n eigen taken binnen het comfort van een veilige omgeving. Bovendien draagt een dergelijke omgeving eraan bij dat in het geval ziekenhuispatiënten of cliënten die onder psychische behandeling staan, dankzij datzelfde veilige gevoel mogelijk sneller en beter herstellen.

Belangrijkste pluspunten van inzetten zorgbeveiliger via ons

Het grootste voordeel van het inschakelen van een zorgbeveiliger is dat u hiermee specialisme in huis haalt. Het zorgdragen voor de veiligheid van een gebouw, omgeving en/of mensen is namelijk zeer verantwoordelijk werk, waarvoor veel kennis en ervaring vereist is. Een goed opgeleide zorgbeveiliger ontdekt en herkent sneller verdachte situaties, om die vervolgens direct professioneel op te kunnen lossen. Zo worden escalaties tot het minimum beperkt. Ontbreekt een veiligheidsprofessional binnen uw bedrijf of is deze niet voldoende getraind, dan kan dit van grote invloed zijn op de veiligheid van alles en iedereen. U loopt hiermee een groot risico.

Takenpakket van een zorgbeveiliger van Code Beveiliging

De taken van een zorgbeveiliger zijn zeer divers en kunnen per zorgorganisatie weer verschillen. Er valt bijvoorbeeld te denken aan het achter de receptie plaatsnemen, het registreren van bezoekers en ongenode gasten direct weer de deur te wijzen. Ook kan professionele zorgbeveiliging een zorgverlener helpen door te assisteren met een patiënt of cliënt indien er sprake is van een bedreigende situatie. Daarnaast komt het voor dat familie van een cliënt vanuit emotie heftig kan reageren, wat een flinke impact kan hebben op medewerkers en zorg voor de patiënt in de weg kan staan. Een zorgbeveiliger treedt in al deze gevallen de-escalerend op, zodat de rust snel weer terugkeert.

Profiteer van meer dan 25 jaar aan ervaring

Code Beveiliging is de aangewezen partij indien u een zorgbeveiliger zoekt die perfect aansluit bij uw behoeftes. Al onze medewerkers voldoen aan de hoogste standaarden, waaronder het hebben gevolgd van alle noodzakelijke en aanvullende trainingen. Daarbij hechten we er grote waarde aan dat iedereen binnen ons team over de juiste persoonlijke eigenschappen en vaardigheden beschikt, om u zo een topkwaliteit te kunnen bieden. Voor welk beveiligingsprobleem u Code ook maar nodig heeft, wij leveren standaard maatwerk. Dankzij het in bezit zijn van meer dan 25 jaar aan ervaring op dit terrein weten we exact waar behoeftes liggen van onze klant, om daar vervolgens aan te beantwoorden.

Vragen of gelijk afspraak maken? Wij komen graag met u in contact

Wilt u graag meer te weten komen over het inhuren van zorgbeveiliging via ons – en het liefst vandaag nog? Geen probleem, wij zijn namelijk 365 dagen per jaar zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar. Onze contactgegevens, zoals te vinden op onze website, zijn te gebruiken voor het stellen van vragen, alsmede het direct inplannen van een afspraak. Denk hierbij aan zowel preventieve als acute klussen.