Over ons

Ergopoint werd in 2017 opgericht door Roger van der Aa om het welzijn van werknemers op kantoor en thuis te verbeteren. Wij vinden dat elke medewerker recht heeft op een zo vitaal mogelijke werkplek en werkomgeving!

Meer informatie

Onze openingstijden

  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 18:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Missie & Visie

Vitaliteitsoplossingen bieden die meewerken aan een beter welzijn van werknemers.

VISIE

De meest succesvolle en servicegerichte verlener van vitaliteitsoplossingen in Nederland en Belgie zijn.

OVER ERGOPOINT

Vitale werkplek – gezond werken

Ergopoint werd in 2017 opgericht door Roger van der Aa om het welzijn van werknemers op kantoor en thuis te verbeteren. Wij vinden dat elke medewerker recht heeft op een zo vitaal mogelijke werkplek en werkomgeving! Om de risico’s van computerwerk te beperken hebben wij diverse ergonomische diensten en ergonomische, veelal actieve producten die bijdragen aan het fitter en vitaler maken van personeel. Wij zorgen ervoor dat kantoorpersoneel meer kan bewegen, afwisselen en ontspannen. Spieren worden geactiveerd en getraind. De bloedcirculatie gaat omhoog en daardoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen en spieren getransporteerd. Ook zetten wij in op het bestrijden van stress op kantoren. Gevolg?
Organisaties worden productiever, creatiever, er is minder ziekteverzuim, minder stress en een hoger welzijn van personeel.

Diensten van Ergopoint

Onze ergonomische diensten zijn erop gericht om werkgerelateerde fysieke klachten zoals RSI – CANS en rugklachten te voorkomen en te bestrijden. Heeft u last van een van deze klachten: nek, schouder, rug, arm, hand, vinger, bekken, knie, heup, stuitje, elleboog? Wij pakken deze klachten aan middels onze eigen methodiek: in 6 stappen van uw klachten af!

Ergonomische diensten

Wilt u klachten op kantoor of bij thuiswerkers voorkomen? Wij leveren diensten die deze klachten voorkomen. Die kunnen we periodiek of eenmalig inzetten. Voorbeelden van deze diensten zijn periodieke werkplekchecks, werkplekonderzoeken, bureaustoelinstructies, zithoudingsinstructies, workshops, presentaties e.d.

Ergonomische producten

Onze ergonomische producten zijn veelal actieve, dynamische kantoormeubelen en producten die zorgen voor meer ontspanning, beweging, afwisseling en/of training bij de gebruiker. Indien deze elementen gestimuleerd worden, maken gezondheidsklachten minder kans. Werknemers worden zo vitaler waardoor het welzijn en de productiviteit toenemen en het verzuim daalt.

Ergonomische inrichtingen (kantoor/thuis)

We leveren losse, ergonomische producten en kantoormeubelen – kantoormeubilair voor thuis en op kantoor. Maar we zijn ook gespecialiseerd in gezonde bedrijfsinrichtingen : onze Vital Office Concepts. Dit zijn vitale totaal projecten waarin kantoorinrichting een andere dimensie krijgt. We verwerken de basiselementen van gezond werken in onze projecten. Dit zijn ontspanning, beweging, afwisseling en training. Ook houden we rekening met externe factoren zoals geluid, licht, sfeer en groen. Zo creeeren we unieke kantoorinrichtingen waarbij stress preventie, comfort, vitaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en schoonheid samen komen.


Hi, ik ben Roger van der Aa (Ergonomisch adviseur).

image-divider

Wie is Roger van der Aa?

Roger van der Aa kan bogen op een jarenlange ervaring in de kantoorinrichting. Specialiseerde zich gaandeweg in ergonomische verbeteringen.

‘Als werknemers uitvallen door klachten als gevolg van een niet-ergonomische werkplek kost dat heel erg veel geld’. Dat is zuur, vooral ook omdat veel van de klachten die ze hebben op een eenvoudige manier hadden kunnen worden voorkomen’

Bij Ergopoint bundelen we ergonomische kennis en producten tot een advies op maat. Een advies dat preventief werkt en zorgt voor een optimale werkplek. Waarmee mensen zich beter voelen en dus ook beter presteren. En kosten door uitval voorkomen worden.

Indien nodig werken we daarvoor samen met een klein fexibel team van ergonomische specialisten en medische experts. Zo werken we samen aan vitalere werknemers bj onze opdrachtgevers.

Werkgebied

Wij richten ons op de regio Oost-Brabant en Noord en Midden Limburg en met name op de regio Eindhoven. Dat doen we omdat we dan ook onze geweldige service kunnen verlenen. Maar ook de overige delen van Nederland willen wij graag bereiken. Dat gebeurd dan via onze online te bestellen diensten en producten.

In Brabant zijn we sterk vertegenwoordigd in de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop – Mierlo, Gemert – Bakel, Heeze – Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

In Noord Limburg in de gemeenten Venlo, Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Beesel, Mook en Middelaar, Gennep en Bergen.
In Midden Limburg in de gemeenten Altweerterheide, Asenray, Asselt, Beegden, Beesel, Baexem, Boukoul, Buggenum, Ell, Grathem, Heel, Haelen, Herkenbosch, Herten, Laar, Linne, Leudal, Leveroy, Maasgouw, Maasbracht, Melick, Montfort, Nederweert, Nederweert, Nederweert-Eind, Ohé en Laak, Ospel, Roerdalen, Roermond, Reuver, Stramproy, Swartbroek en Weert.

Merken

Ergopoint is dealer van een reeks A-merken, heeft een eigen merk en biedt ook producten aan uit het lagere segment. Voor iedere beurs hebben we de juiste oplossing. Enkele voorbeelden van onze A-merken zijn: Herman Miller, Steelcase, RH, HAG, Aeris, Swopper, Varier, Ongo, TGN, Dauphin, Rovo, Interstuhl, Vluv, WINI, Conset, Ergopoint, Kinnarps, Rhode & Grahl, Bakker Elkhuizen, R-Go, Euroseats. Daarnaast leveren we diverse interieurmerken zoals: Vitra, Arco, Arper, Artifort, Hay, Kartell, Moooi, Palau, Pedrali e.d.

× Hoe kan ik je helpen?